CUIZINE

42Raw åbner restaurant i Københavns Lufthavn

Den populære restaurantkæde åbner sin fjerde restaurant – denne gang i Københavns Lufthavn. Dermed er det nu blevet muligt at fylde sig med grøntsager og gode fedtstoffer inden en lang flyvetur. Et tegn på, at den plantebaserede mad er blevet mainstream, mener ejeren bag 42Raw.

Med åbningen af 42Raw’s fjerde restaurant, som kommer til at være placeret i lufthavnen på landside, får de mange rejsende et sted, hvor de kan nyde et sundt og mættende måltid, inden de skal rejse, eller mens de venter i ankomsthallen. Københavns Lufthavn huser de mest populære spisesteder, og nu er det 42Raws tur til at bespise lufthavnens mange gæster – denne gang med et måltid, der er baseret på alt det grønne og fyldt med næringsstoffer.

Hos Københavns Lufthavn glæder de sig også til at få 42Raw med ombord: “Vi er stolte over at byde 42Raw velkommen i lufthavnen. De rejsende såvel som de ansatte i Københavns Lufthavn efterspørger sund og nærende mad. Desuden efterspørges veganske muligheder på et hidtil uset niveau, og vi ser større og større interesse for plantebaserede og økologiske alternativer. Mad, som man kan nyde i afslappede rammer, men også som et måltid, der kan tages med på farten – ud mod Danmark eller ud mod verden. 42Raw imødekommer denne efterspørgsel på en unik og bæredygtig måde.”

42Raw – fastfood på den gode måde
42Raw har eksisteret siden 2009, hvor ejer Jesper Rydahl åbnede sin første restaurant i Pilestræde. Konceptet er simpelt: 100% plantebaseret mad, der skal gøre dig mæt og give dig energi. At Københavns Lufthavn har valgt at satse på et koncept som 42Raw’s, støtter godt op om Jesper Rydahls tese om, at den plantebaserede mad er blevet mainstream:

“Folk har efterhånden virkelig taget konceptet med plantebaseret og glutenfri mad til sig – det kan man også se på de mange veganske caféer, der er åbnet i København de seneste to år. Det er dejligt at se, for vores mission er netop at få folk til at se, at den slags mad faktisk er fyldt med smag og giver en god mæthedsfornemmelse – og samtidig er godt for din krop. Københavns Lufthavn tager ikke koncepter ind, der ikke er stærke brands, og vi glæder os til at give de mange tusinde rejsende en god madoplevelse, når de skal ud at flyve.”

I dag kan du få alt fra acai bowls og glutenfri pandekager til sandwiches, brunch og burger – alt sammen 100 % plantebaseret. Og så 42Raw restauranten tilmed et sted, hvor mange allergikere kan vælge frit fra hele menuen og ikke behøver at styre udenom gluten og laktose.

Restauranten åbner den 16. oktober og kommer til at ligge på landsiden i Terminal 2.