CUIZINE

Blødende chokolademuffins

Prøv de himmelske blødende chokolademuffins. En spændende kombination af den lækre blødende chokoladekage og de populære muffins.

Opskrift på blødende chokolademuffins

Ingredienser:
(16 stk.)
250 g mørk chokolade (min.
70 % kakao),
8 æg (pasteuriserede),
250 g florsukker,
225 g blødt smør,
100 g hvedemel.
Muffinsforme

Sådan gør du:
Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Pisk æg og sukker sammen. Rør smør i chokoladen og vend derefter med æggeblandingen. Sigt melet i og vend det hele sammen. Sæt i køleskab i mindst 2 timer. Opvarm ovnen til 200°. Smør muffinsformene og pudr dem let med mel. Fordel dejen i formene. Bages i den varme ovn i 8-10 min., til der netop er dannet en fast skorpe. Kagerne skal være flydende indeni. Lad kagerne stå i formene i 10 min., inden de løftes op. Server evt. kagerne med hjemmelavet is, eller frisk frugt.