CUIZINE

Alt hvad du har brug for at vide om rom og chokolade

cropped_deco_89816

Sammen med fin chokolade udgør den lagrede rom to af Caribiens stoltheder, og “En farverig historie om rom og chokolade” er en lystfyldt, myldrende og personlig beretning fra bogens forfattere, Duane Dove og Ia Orre.

Interessen for rom har i en årrække været stigende herhjemme og i resten af verden, og der findes efterhånden mange varianter af kvalitetsrom i de danske butikker, ligesom mange barer byder på et bredt sortiment af den populære drik.

Bogen er rigt illustreret med smukke og stemningsfyldte fotos, og forfatterne kommer hele vejen rundt om rommen og chokoladens historie, fakta, opskrifter, anekdoter og bud på, hvordan du arrangerer smagninger hjemme hos dig selv.

Duane Dove er Sveriges førende rom-kender, bosat i Stockholm og opvokset på Tobago, hvor han i dag driver en økologisk kakaoplantage, der leverer produkter til eksklusive butikker verden over.

Sammen med mad- og vinskribent Ia Orre deler han i denne bog ud af sin store viden om rom, viser favoritterne i sin personlige og enestående samling og videregiver de bedste tips om valg af rom, så du er perfekt klædt på, når du selv skal ud og finde din personlige yndlingsrom.