Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør den traditionelle danske julemiddag. Men hvad skal der være på julemenuen i de danske hjem i år? Andestegen er tilsyneladende mere populær end flæskestegen blandt danskerne, da 58 pct. foretrækker and til jul, mens 42 pct. foretrækker flæskestegen, hvis valget står imellem de to. Det viser en ny juleundersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com.
Den traditionsbundne julemiddag er uomstrideligt decembers højdepunkt for mange danskere. Middagens brunede kartofler, glaserede rødkål og smagfulde sovs kan få enhver danskers mund til at løbe i vand, ligesom både små og store ser frem til ris a la mande og jagten på årets mandelgave.
Men på et punkt splittes danskerne dog i to, hvis valget står mellem and og flæskesteg: 58 pct. af os insisterer nemlig på at sætte tænderne i en saftig andesteg på julebordet, mens 42 pct. sværger til flæskestegens sprøde svær. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt over 600 danskere.