1 blomkål
1 porre
2 dl græsk yoghurt
1 tsk. dijonsennep
5 spsk. olivenolie
Saften af en halv citron
1 bundt frisk koriander
3 skiver brød
2 fed hvidløg
Olivenolie til ristningen af brødet
SÅDAN GØR DU:
-Blomkålen klargøres og deles i små buketter.
-Porren renses og skæres i tynde skiver.
-I en gryde med vand og salt koges blomkål og porre til de er let møre, 3-4 minutter.
-Blomkål og porre afkøles og kommes i en salatskål-
-Græsk yoghurt røres i en skål med sennep, olivenolie, citronsaft, salt og peber.
-Bland yoghurtdressingen sammen med blomkål og porre.
-Tilføj en masse friske koriander henover salaten.
-Brødskiverne skæres i grove tern og ristes sprøde og gyldne på en pande sammen med skiver af hvidløg og olivenolie.
-De sprøde brødtern vendes i salaten.
-Spis brød og grillet kød eller fisk til.