Har du sans for den originale, amerikanske BBQ-smag, så vil Santa Marias fem nye saucer hurtigt erobre hæderspladsen ved grillen. Det er den ægte vare fra ’over there’, som er hældt på flasker til glæde for grillglade danskere. Prøv smagene én efter én, eller inviter dem alle fem i køkkenet samtidig, så der er basis for at sammenligne og integrere hele holdet.
Danskerne er det folkefærd i verden, som griller mest pr. indbygger, så der er masser af barbecue- entusiaster, som kan få glæde af de fem smagfulde fornyelser, som med stort held kan pensles på kød, kylling, pølser og fisk eller serveres som delikat tilbehør og dip.
Original American BBQ sauce. Her er ingen overraskelser, men til gengæld en fantastisk udgave af den ægte vare, som er sød og mild og velegnet til lyse kødtyper som svinekød og kylling. Lige i øjet, hvis du holder af originaler.
Sweet & Spicy Chipotle er en stærk sauce med røget smag og styrke fra chipotle chili samt sødme og kraft fra brun farin og aromatiske krydderier.
Kentucky Whiskey. Smagen af bourbon, og hvad der ellers skal til for at føle sig hensat til barbecue og bluegrass, findes i denne sauce: Krydret og sød med en kant af whiskey. En succes på kød, kylling og skaldyr.
Smokey Hickory. Er du til eksklusiv røg? Saucen er sød og mild med en markant, fyldig røgsmag, der klæder kød, kylling og fisk lige godt.
Roasted Garlic overrasker smagsløgene med milde toner af hvidløg, som går godt i spænd med kød – både penslet på og servereret ved siden af.