Tre funky fætre fornyer fornem japansk te-tradition. Et stykke forfinet japansk te-kultur har fået en varm velkomst i Danmark. Den grønne, pulveriserede matcha-te er en drik med tilhørende ceremoniel, som har været i brug i Japan siden 1200-tallet.
Nu har den oprindelige matcha-te fået tre sprælske fætre, som forhandles af Bohea ApS. De nye varianter hedder Funky Matcha og er tilført smagsnuancer af jordbær, karamel og tropefrugt.
Indhold:
Funky Matcha er sukkerfri og har et højt indhold af antioxidanter, vitaminer og klorofyl. Fordi te-bladene er pulveriserede, indtager man hele teblade og ikke kun et udtræk som ved almindelig te. Funky Matcha giver god energi til en travl dag og bør derfor ikke indtages i timerne før sengetid.
Tilberedelse:
Skal det være rigtig fint, kan traditionel matcha-te og de tre, nye varianter tilberedes på japansk vis med piskeris, ske af bambus og den særlige matcha-skål, chawan’en. Man kan også hælde 80 grader varmt vand på teen i et almindeligt tekrus, og det er vigtigt at røre grundigt med et lille piskeris, en ske eller eventuelt en el-pisker.
Se mere på www.bohea.dk