Scenen er sat, når madglade topchefer og nogle af landets bedste chefkokke taler om god mad, gode råvarer, god ledelse, arbejdsglæde, fokus, fascination, nydelse, perfektion, om livet og meget mere i bogen Glade Chefer Elsker Mad.
De Glade Chefer udfordres i gourmet’ens mange facetter, mens glade kokke og glade chefer deler ud af viden og håndværk i en konstellation og et format, der hidtil aldrig er set. Kok og chef drøfter ledelsesdilemmaer, leveret og beskrevet af professor Steen Hildebrandt.
Ny netværkstendens: Når ledere mødes om passion, gejst og arbejdsglæde
“Glade Chefer Elsker Mad afspejler en ny tendens inden for networking, ” siger Iver R. Tarp, Bestyrelsesformand for netværket Glade Chefer: “For os Glade Chefer handler det om, at mødes om en fælles passion – der afføder ledelsesgejst og dermed en smittende arbejdsglæde.”
Uanset om chefen er kok eller chef, handler det om at få fat i og dyrke passionen. At tro på det positive, der fordrer arbejdsglæden: “Hvis jeg ikke møder glad og smilende på arbejde hver eneste morgen, hvordan skal jeg så kunne forvente, at mit personale skal gøre det?,” siger chefkok Francis Cardenau fra Le Sommelier.
Glade Chefer Elsker Mad udkommer torsdag den 1. november 2012
Med læseværdige tekster, billeder og layout i særklasse – med humor og fantastisk gastronomi serveres budskaberne på en letforståelig og inspirerende måde.