CUIZINE

Himmelske blåbærmuffins der får tænderne til at løbe i vand

Ingredienser

75 g smør

225 g sukker

2 æg

2 dl. creme fraiche 18 %

270 g hvedemel

1.5 tsk.bagepulver

150 gram blåbær ( friske 100 gram)

Hvid chokolade (efter smag)

Tilberedning

Rør smør og sukker sammen til det er blødt. Pisk æggene i et ad gangen og tilsæt cremefraiche. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør det sammen.
Tilsæt blåbær og grofthakket hvid chokolade og bland forsigtigt.
Fordel dejen i smurte muffinsforme.

Bag dem ca. 30 minutter ved 180 grader og mærk efter med en gaffel eller pind, om de er bagte . Hvis der sidder dej på gaflen, når du trækker den ud, er de stadig ikke helt bagte.

Drys eventuelt de færdige muffins med lidt flormelis.