Når det er koldt og mørkt udenfor, er der intet som den fristende duft af hjemmebagte lækkerier. Ved at eksperimentere med nye ingredienser eller afprøve alternative bagemetoder fremkommer nye og spændende varianter af ellers velkendte opskrifter. Le Creuset elsker at bidrage til spændende bageoplevelser og udforske alle de muligheder, som bagning giver.
Produkter til hele bageprocessen
Det er nok de færreste, der associerer en støbejernspande med kagebagning. Ikke desto mindre egner dette alsidige køkkenredskab sig rigtigt godt til formålet. Den massive varme fra støbejernet holder på fugten og giver en blød og saftig krumme, der sammen med den sprøde skorpe resulterer i fantastisk bagværk. Giv nyt liv til støbejernspanden og prøv en hvid brownie med pistacienødder – opskriften findes nedenfor og på www.lecreuset.dk.
Le Creusets produktudvalg rummer alt, der skal bruges til at skabe de bedste bageoplevelser. Bland ingredienserne til bagværket i det klassiske dejfad i stentøj, der med sin store overflade giver de optimale betingelser for sammenblanding og hævning af dej. Dejen blandes og skrabes let ud af skålen ved hjælp af de patenterede silikoneredskaber, der har aftagelige træhåndtag for effektiv rengøring i opvaskemaskine.
Til bagning har Le Creuset foruden støbejernsprodukterne en serie af alsidige bageforme. Bageformene har en yderst effektiv nonstick–overflade, der gør bagepapir og smørelse overflødigt. Der er livstidsgaranti på alle produkter i serien af bageforme, som er foretrukket af mange glade hjemmebagere og professionelle verden over.
Rigtig god bagelyst med Le Creuset!