CUIZINE

Nyhed af en særlig støbning

Hos Le Creuset elsker vi at udvikle nye produkter, og vi gør os umage for løbende at kunne tilbyde det moderne husholdninger har brug for – både hvad angår æstetik og funktionalitet. Men nogen gange kan der også videreudvikles på det gode, der allerede findes.

Stegegryde 2.0

Le Creuset har re-designet den velkendte stegegryde: Håndtagene og stegefladen er gjort større, låget har fået en ergonomisk stålknop, holder nu endnu bedre på varmen og matcher de øvrige støbejernsgryders design bl.a. med de ikoniske ringe. Ellers er alt ved det sædvanlige – heldigvis. Den nye stegegryde er ligeledes ideel til gryderetter, bruning af kød og lynstegning af wokretter. Tilgængelig i seks farver. Kapacitet: 7 l / 32 cm.

Pris: 1.999,00 kr.

Black
Matte black
Volcanic
Cerise
Creme
Marseille
Alle nye stegegryder er med matsort, indvendig emalje, som er særligt velegnet til bruning – fx af oksehaler (som på billedet).
Ret: Jægergryde med kylling og svampe.
Fun fact: den oprindelige stegegryde blev udviklet til at lave moules marinières. Stegegrydens lille base er god til sautering af grønsager og volumen er god til at rumme alle muslinger/skaldyr, så dampen fra vinen kan fordele sig.