Perus køkken er festligt, farverigt, smagfuldt og elegant. Den peruanske madrevolution har allerede erobret store dele af verden, og nu er det Danmarks tur. Tjek videoen, og lad mundvandet løbe!
Nu kan FADL´s Forlag præsentere kogebogen ”Ceviche – det peruanske køkken”. Kogebogen indeholder 100 lækre og simple opskrifter, som med garanti får mundvandet til at løbe hjemme i de danske køkkener. ”Ceviche” bringer det eksotiske Sydamerika hjem i dit køkken – og giver dig inspiration til at prøve noget helt nyt. Alt sammen serveret på en let og lækker måde! Her finder du alt fra simple street food-retter til salater, drinks og desserter. Med ”Ceviche” får du en solid indføring i det peruanske køkken.
Bogen har med sit særlige omslag og lækre opskrifter opnået stor succes rundt om i verden – og har flere steder ligget i toppen af bestsellerlisterne. Nu er turen kommet til Danmark!
Bogens forfatter, Martin Morales, har en baggrund som dj og har flere gange optrådt på Rust og Roskilde Festivalen.
I flere år ulmede drømmen om at åbne et peruansk spisested i London. Mange venner og store navne i restaurationsbranchen opfordrede ham til at kaste sig ud i det, bl.a. René Redzepi, som er stor fan af Perus fantastiske køkken.
Nu kan Martin Morales både skrive restauratør, forfatter – og meget snart også galleriejer på CV’et. Sidst i marts åbner hans tredje peruanske spisested i London med tilhørende g alleri.
Martin Morales driver i forvejen også det lille uafhængige pladeselskab Tiger Milk og holder på den måde fast i både de musikalske rødder og den store passions for Perus fabelagtige køkken.