CUIZINE

Sig goddag til fremtidens ovn, der selv finder opskriften og tilbereder retten perfekt

image_24452

Først byggede vi samtalekøkkener, senest er det madværksteder. Interessen for madlavning og gastronomi boomer for tiden. Vi prioriterer at lave god mad – og gerne fra bunden. Fortvivl dog ikke, hvis du ikke er en ørn i et køkken. Du kan stadig servere perfekt tilberedte madretter til familien og gæsterne – med de nye ovne fra De Dietrich.

De Dietrich har produceret en ovnkollektion med et fuldautomatisk tilberedningsprogram. Ovnen genkender madvaren, du sætter ind i ovnen – ud fra en database af madretter, hvor hver ret er lavet mellem 1.700 og 2.000 gange. I løbet af ca. fem min. finder ovnen den optimale temperatur og bagetid.

Funktionen hedder ICS – ’Intelligent Cooking System’. Ovnens sensorer analyserer indholdet i ovnrummet og bestemmer program, temperatur, vægt og varighed. Efter en kort analyse vil ovnen fortælle, hvornår retten er færdig, uanset størrelse eller tilstand.

De enkelte retter er tilberedt over 1.800 gange, programmeret og lagt ind i ovnens hukommelse. Når ovnen finder et tilberedningsmatch, låser den på dette og tilbereder retten til den er færdig. En eksklusiv De Dietrich funktion.

Men det er blot én af De Dietrich ovnenes mange unikke egenskaber. Eolyse er en anden: Mados og dampe fra ovnrummet renses for fedtstoffer og lugt, inden de lukkes ud i køkkenet.

’Lav temperaturtilberedning’ er også et fuldautomatisk og eksklusivt De Dietrich program (uden sammenligning med almindelig tilberedning ved fast lav temperatur). Her fortæller ovnen, hvornår retten er færdig – og resultatet bliver perfekt. Eksempelvis roastbeef, der efter tre timers tilberedning kun vil have en tynd brun/grå kant, mens resten er rosa.

image_24450

Sig goddag til fremtidens ovn. Den er her allerede.

  • Vejl. priser fra 12.999,-

Om De Dietrich – pyrolysens opfinder

De Dietrich er en fransk hvidevarerproducent, kendt for produkter af høj kvalitet og med sans for detaljer. De Dietrich opfandt pyrolysen, som de nu har videreudviklet med lanceringen af ’Pyro-turbo’, hvor ovnens ventilator bruges. Den øgede bevægelse af luften sikrer, at ovnrummets mange hjørner og hulrum rengøres.