CUIZINE

TV2-kokken Claus Holm udgiver smørrebrødsbog

image_21649

Den kendte TV-kok Claus Holm på banen med endnu en kogebog, og denne gang er der smørrebrød på menuen – på én og samme tid klassisk og nytænkende. Claus Holm brød for alvor igennem på bogscenen i julen 2012, hvor hans bog “Stegeso – simremad i jern og ler” solgte 8.500 eksemplarer fra udgivelsen i oktober måned og frem til nytår og nu har solgt flere end 10.000 eksemplarer. Siden er det også blevet til kogebøger om rodfrugter, lakrids og fisk.

Nu er Claus Holm på banen med en smørrebrødsbog, på én og samme tid klassisk og nytænkende. Der er opskrifter på klassikere som kartoffelmaden og roastbeef med remoulade og peberrod – men i Claus Holms version får alle de kendte madder et moderne tvist. Det gode gamle landgangsbrød kommer også til sin ret igen i Holms hænder.

Her er inspiration til madpakken, både til ungerne, kæresten, togturen, skovturen og til dig selv. Her er madder med salater, madder med frikadeller og madder af rester. I Holms Håndmadder finder du sågar et helt kapitel med ostemadder. Det er en køkkenbog om alt det, du troede, du vidste. Her er tips til ung som gammel. Til dem på farten, som ikke kan huske, at der findes andet end pita og pizza.

42 opskrifter med fantastiske fotos af fotograf David Bering.

Rigtige madder er dem, vi smører selv. God appetit- og god fornøjelse.

Bogen er at finde i butikkerne.